HEMvändarhelg 20-21 oktober 2017

Välkommen HEM till Institutionen för kulturvetenskaper!

20-21 OKTOBER 2017 | LUX, HELGONAVÄGEN 3, LUND

I samband med Lunds universitets hemvändarhelg bjuds du som alumn från Institutionen för kulturvetenskaper in att delta i vårt program med temat HEM.

Vi är nyfikna på vart ni alumner tagit vägen efter era studier, hur ni använder er kompetens i ert arbetsliv och om ni är intresserade av att samarbeta med institutionen i framtiden. Samtidigt vill vi erbjuda er en möjlighet att träffa gamla studiekamrater, knyta nya kontakter och bli inspirerade av pågående forskning.

Fredagen den 20 oktober:
- Öppet hus. Besök institutionens nya lokaler på LUX, hälsa på dina lärare, sitt med på en föreläsning m.m.

Lördagen den 21 oktober:
- Forskare presenterar pågående forskning på temat HEM. Vi vill med detta visa upp den forskning och utbildning som sker på institutionen idag och som kan vara relevant för dig som är alumn.
- Fika med sju sorters HEMbakta kakor och mingel med lärare.
- Speed-dating med andra alumner för att bredda ditt kulturvetenskapliga nätverk.

Mer detaljerat program med tider och innehåll kommer i slutet av augusti.

Deltagandet är kostnadsfritt men vi vill ha in din anmälan senast den 15 september. Anmälan är bindande och görs via formulär på webben: www.kultur.lu.se/anmalan

Kontaktperson:
Anna Burstedt
anna.burstedtkultur.luse

Lunds universitets hemvändarhelg 20-22 oktober 2017

Vill du delta i Lunds universitets stora program för hemvändarhelgen? Anmälan till Alumnnätverkets Hemvändarhelg 20-22 oktober 2017 är öppen! Inbjudan skickas ut via epost till alla registrerade medlemmar i Lunds universitets alumnnätverk. Inte medlem än? Gå med idag! Medlemskapet är gratis och man registrerar sig online på https://alumni.lu.se. Mer information om Hemvändarhelgen hittar du här http://www.lu.se/innovation-samverkan/alumn/alumnnatverkets-hemvandarhelg.