Läs en kurs på engelska!

Gör din utbildning mer internationell med engelskspråkiga kurser

Special Area Studies – SAS-kurser – är engelskspråkiga kurser på 7,5 högskolepoäng som både är öppna för utbytesstudenter och andra intresserade studenter.

I dagens samhälle är det allt viktigare att kunna uttrycka sig på engelska – både i tal och skrift – och det är en merit som många arbetsgivare efterfrågar!

Finns det inte tid och utrymme att åka på utbytesstudier så är ett bra sätt att utveckla sin engelska att läsa en engelskspråkig kurs på hemmaplan. Just SAS-kurserna är det dessutom många utbytesstudenter som läser så det finns gott om chanser att få öva på sina språkfärdigheter där.

Vid Institutionen för kulturvetenskaper ger vi under vårterminen 2019 följande SAS-kurser (med innehåll relevant för en svensk målgrupp):

Cultural Perspectives on Health, Lifestyle and Medicine

Introduction to Scandinavian Culture and Society

Swedish Art in a Scandinavian Context

Food, Tradition and Innovation

Fler engelskspråkiga kurser

Förutom SAS-kurserna har vi vid Institutionen för kulturvetenskaper fler kurser som ges med engelska som undervisningsspråk.

Courses offered in English

Anmälningsperiod – VT 2019

Anmälningsperioden öppnar i mitten av september och sista anmälningsdag är 15 oktober.

Anmälan görs via www.antagning.se.

Via kurslänkarna till vänster kan du komma direkt till anmälningssidorna för respektive kurs – se puff i högerspalten!