Ny bok av Håkan Jönsson – Från krog till krog. Svenskt uteätande under 700 år
Publicerad den 18 september 2018
Håkan Jönsson har tillsammans med Richard Tellström kommit ut med en ny bok. Boken är det första översiktsverket över svensk restauranghistoria och har fått fint mottagande i pressen.
Richard Tellström är docent och lektor i måltidshistoria. Han har tidigare skrivit boken Hunger och törst och är känd från tv-programmen Historieätarna och Bye Bye Sverige.
Håkan Jönsson är etnolog och f.d. kock. Bland hans tidigare böcker märks Den gastronomiska revolutionen.
<link https: www.nok.se titlar allmanlitteratur-sakprosa fran-krog-till-krog external-link-new-window external link in new>Läs mer om boken på förlagets hemsida
2024-04-18
New book: What To Do About Conspiracy Theories? Academic Entanglements in Conflicts Over Truths
2024-04-18
Emma Severinsson: Slipsen är tillbaka – men varför?
2024-04-18
Soft girl – mår vi bättre av hemmamys?
2024-02-29
"How Can I help?" artikel av Jessica Enevold Duncan i tidskriften Högre utbildning
2024-02-26
Book Release – four new books at the Department