Ny bok av Håkan Jönsson – Från krog till krog. Svenskt uteätande under 700 år
Publicerad den 18 september 2018

Håkan Jönsson har tillsammans med Richard Tellström kommit ut med en ny bok. Boken är det första översiktsverket över svensk restauranghistoria och har fått fint mottagande i pressen.
Richard Tellström är docent och lektor i måltidshistoria. Han har tidigare skrivit boken Hunger och törst och är känd från tv-programmen Historieätarna och Bye Bye Sverige.
Håkan Jönsson är etnolog och f.d. kock. Bland hans tidigare böcker märks Den gastronomiska revolutionen.
<link https: www.nok.se titlar allmanlitteratur-sakprosa fran-krog-till-krog external-link-new-window external link in new>Läs mer om boken på förlagets hemsida
2023-09-22
Ny bok i november: Hip Heritage and Museum Practices in Contemporary Hybrid Markets
2023-09-14
Ny bok om Helsingborgs historia
2023-09-04
En hälsning från Paris av Kristina Lundblad i Svenska Akademiens verksamhetsberättelse
2023-09-04
Emma Severinsson skriver och intervjuas om mode
2023-08-31
Maria Carlgren om rosettens historia i GP