Se inslaget i Vetenskapens värld om Framtidens mat (del 6 av 18).
Håkan Jönsson medverkar i Vetenskapens värld i SVT
Publicerad den 22 september 2020

I Vetenskapens värld diskuteras framtidens mat och Håkan Jönsson, etnolog, medverkar och diskuterar bland annat hur vi kan förändra vår matkultur. Vad krävs det egentligen för att vi ska vilja äta insekter och annan framtidsmat som vi idag upplever som äcklig?
2022-05-27
Grattis Ellen Suneson – nydisputerad i konsthistoria
2022-04-05
Ny bok: "Speltoken: Hugo Alfvén och rosens klang" av Tobias Lund
2022-03-18
Kulturvetare medverkar i Bildningsbyrån - tänka mot strömmen: om medierevolutionens fader Johannes Gutenberg
2022-03-14
Vad händer med Zoégas varumärke när hjulen slutar snurra på caféet i city?
2022-02-16
Om du är van att lyssna på dem kan du förutsäga att något kommer hända i kapitel 7...