Kurs

Kurs 7,5 högskolepoäng • SASH59

The delicate art of eating has many implications for sustainability. Food production and consumption affects the climate, the natural environment and the landscape. Food also affects the sustainability of societies and its individuals. Both bodily functions and length of life is partly determined by how, what, where and when we eat.

Kurstillfälle: höstterminen 2022
Studiesätt: trekvartsfart, dagtid
Kursperiod: 2022-10-18 – 2022-12-08
Kursspråk: engelska
Behörighet: Grundläggande behörighet

Anmälningskod: LU-E8100

Anmälningskod: LU-30503

Introduktionsmöte: Tisdagen den 18 oktober kl. 15.15 – 17.00 i LUX:B152

Lärare: Håkan Jönsson

Second Admission Round
Nationell ansökningsomgång
Höstterminen 2025

Sen anmälan

Öppnar 15 juli

SAS-kurser

Intresserad av fler SAS-kurser på engelska? Kolla här!

Sidansvarig: Asa.Lundgrenkultur.luse | 2020-06-15